Tekenbende in Zomerbieb

Creakids n Speciaal voor al die kinderen in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar die graag tekenen en samen op ontdekking willen gaan, houdt Bibliotheek Katwijk met Creakids Katwijk een zomerse tekenworkshop. Wees erbij op vrijdag 24 juli van 10.30 tot 12.00 uur in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek. Er kunnen acht kinderen hun tekenhart ophalen dus zorg dat je erbij bent.


In de workshop leren de kinderen, onder leiding van kunstenares Marleen Dijkdrent, hoe je schelpen kunt tekenen of je eigen boekenheld kunt ontwerpen. Of hoe je een zonnig strand kunt maken met pastelkrijt. Superleuk om met elkaar aan de slag te gaan met zomerse tekenactiviteiten. Samen met Marleen wordt het één groot en gezellig tekenfeest in de bibliotheek. Een fijne ochtend vol fantasie!


Tekenaars in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar kunnen meedoen aan deze leuke tekenworkshop in het kader van de Zomerbieb. De workshop wordt gehouden op 24 juli van 10.30 tot 12.00 uur in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek. Deelname: € 5,-. Er zijn acht plaatsen beschikbaar. Toegangskaarten zijn te koop in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en via www.bibliotheekkatwijk.nl. de website naar de Kaartverkoop, kies de activiteit van je keuze en betaal met iDeal. Meer activiteiten? www.bibliotheekkatwijk.nl/zomerbieb