Groen licht voor Jumpin’ Picknickfestival

Festival n Een van de eerste festivals die in Katwijk op de agenda staat is het Jumpin’ Picknickfestival dat gehouden zal worden op 5 september. Toen bleek dat het festival in juni niet kon doorgaan heeft de organisatie zich direct gericht op de eerst mogelijke zaterdag in september. Een goede keuze nu blijkt dat festivals zelfs al eerder georganiseerd mogen worden.

Vanzelfsprekend zal het festival gehouden worden binnen de geldende maatregelen die de gemeente voorschrijft. Zoals een maximaal aantal bezoekers die sociale afstand kunnen houden.

Het Jumpin’ Picknickfestival wordt voor de derde keer georganiseerd op de ijsbaan de Goerie. Het festival opent de deuren op zaterdag 5 september om 10 uur en is gratis toegankelijk.

Het Jumpin’ Picknickfestival op de Goerie is een echt familiefeestje. Op het grasterrein van de ijsbaan kunnen mensen picknicken, een drankje drinken en gebruikmaken van de foodtrucks. De hele dag is er live muziek van Katwijkse bands. Voor de kinderen zijn er springkussens en andere spelactiviteiten. Een kleinschalig festival om families weer bij elkaar te brengen. Passend in het tijdsbeeld van verruiming. Het festival komt mede tot stand met steun van Welzijnskwartier en de Gemeente Katwijk.