Afbeelding
Foto:

Doeltjes voor de Duinvallei

wijkraad n De Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn heeft op verzoek van de wijkraad Katwijk aan den Rijn een tweetal voetbaldoeltjes geplaatst op hun evenemententerrein muziek, sport en spel in de Duinvallei. Met dit initiatief wil de wijkraad een positieve bijdrage leveren aan de leefomgeving in de wijk Katwijk aan den Rijn.

Naast een positieve bijdrage leveren aan de leefomgeving zet de wijkraad zich ook in voor ontwikkelingen van en in de wijk, de veiligheid (in de kern) en alle overige aangelegenheden op het vlak van wonen, werken, welzijn, spelen en recreëren.

De wijkraad hoopt dat jeugd veelvuldig van dit initiatief gebruik zal gaan maken.


Zomerverkoop afgeschreven materialen

Bibliotheken n Vlak voor de zomervakantie verkoopt Bibliotheek Katwijk de afgeschreven materialen. Vanaf vrijdag 3 juli t/m zaterdag 18 juli kunnen bezoekers van de bibliotheek weer lekker grasduinen tussen de materialen die niet langer tot de collectie van de bibliotheek behoren.

De verkoop wordt tijdens de openingsuren gehouden in de Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam én in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever aan de Hoorneslaan.


De prijzen zijn: € 0,50 per afgeschreven boek of 3 exemplaren voor € 1,00.