Goud voor Keurslager Owel

bekroond n Tijdens de landelijke barbecueworstkeuring heeft de vakkundige jury de barbecueworst van Keurslager Owel uitgebreid gekeurd. De vakjury concludeerde unaniem dat deze ambachtelijke barbecueworst van hoge kwaliteit is en heeft dat bekroond met de hoogst haalbare score: 100 punten. En dat betekent goud voor de barbecueworst!

Bij Keurslager Owel is de barbecueworst altijd een favoriet product als het barbecueseizoen is begonnen, de klanten zijn er gek op! Daarom besteden ze veel aandacht aan het productieproces van de barbecueworsten. Ze werken met de beste grondstoffen, zodat ze verzekerd zijn van de lekkere en unieke smaak.

De voorjaarszon laat zich al geregeld zien, dus we kunnen lekker de tuin in en de barbecue aansteken, voor onder andere een heerlijke barbecueworst. Maar bij slechter weer kunnen deze natuurlijk ook in de pan gebakken worden.


Bent u benieuwd naar de winnende barbecueworst van Keurslager Owel, dan bent u altijd welkom in de slagerij om te proeven. Om deze score te vieren, geldt van 18 mei t/m 23 mei de volgende aanbieding: 4 barbecueworsten van € 6,50 voor € 3,95. “Natuurlijk hebben we nog een veel ruimer barbecueassortiment in onze toonbank liggen. Om iedere barbecue tot een succes te maken!”, aldus de trotse ondernemer.