Legpuzzels ruilen voor de Voorraadkast

puzzelen n Door de coronacrisis zijn er steeds meer mensen ‘ouderwets’ bezig met legpuzzels. Een leuke en ontspannen bezigheid. Op elke zolder ligt er wel een puzzel die jarenlang stof heeft verzameld en nu eindelijk door enthousiaste puzzelaars gebruikt worden.

Maar wat nu als je je puzzel af hebt? Nog een keer in elkaar zetten is geen uitdaging en telkens een nieuwe kopen kan aardig in de kosten lopen. Speciaal daarvoor is de Puzzel Ruil Service Katwijk in het leven geroepen.

Heb je een puzzel klaar dan kun je deze komen ruilen voor een andere! Op die manier kun je als puzzelaar bezig blijven en helpt iedereen elkaar. Er zijn puzzels van 50 tot 1500 stukjes. Doordat er geruild wordt verandert de voorraad puzzels constant.
De kosten voor het ruilen bedragen € 1,00 per puzzel. Voor nieuwe puzzels in verpakking is dat € 2,50. De totale opbrengst gaat naar de Voorraadkast.


De Puzzel Ruil Service Katwijk is tijdens openingstijden te bezoeken in Pandora Feest & Funshop aan het Bosplein.


Kringloop Katwijk weer beperkt open

heropening n Kringloop Katwijk op de Katwijkerbroek 49 opent weer zijn deuren, na een aantal weken sluiting vanwege de coronacrisis.

Deze week gaat Kringloop Katwijk weer voorzichtig open! Wel met enkele beperkingen en veranderingen, zodat dit op een veilige manier kan gebeuren. Voorlopig even zonder inname van spullen en met aangepaste openingstijden.


De winkel gaat open op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag van 09.30 tot 13.00 uur.


Aanpassing dienstregeling bussen Arriva

bus n Passend bij het huidige reizigersaanbod, rijdt Arriva vanaf maandag 11 mei, in overleg met de provincie Zuid-Holland, van maandag tot en met vrijdag een zomerdienstregeling. Dit houdt in dat er meer bussen gaan rijden.

In het weekend wordt op beide dagen de zondagdienstregeling gereden. Voorop staat dat het ov nog steeds geen uitje is en verzocht wordt alleen te reizen met het ov als het noodzakelijk is.


De aangepaste dienstregeling is zichtbaar in alle reisplanners en ook opvraagbaar bij arriva.nl. Daarnaast kunnen reizigers de vertrektijden ook op de halte raadplegen. Voor meer informatie over de aangepaste dienstregeling verwijzen we je naar de website www.arriva.nl/corona