Open Hof gaat vintage

kledingverkoop n Om geld in te zamelen voor de herinrichting van de kerkzaal van de Open Hof Kerk, hebben drie dames van het college van Kerkrentmeesters een leuke tweedehands dameskledingmarkt bedacht. Deze gaat op 16 mei plaatsvinden onder de naam: Open Hof gaat Vintage.

Joke de Best, Petra Wassenaar en Wilma Vliegenthart zetten zich op verschillende manieren in om voor de kerk extra geld binnen te krijgen. “Er zijn plannen voor de herinrichting van de kerkzaal,” vertelt Petra. “Om dat te kunnen betalen is de Open Hof Kerk, net als alle kerken, afhankelijk van de bijdragen van de gemeenteleden. Om extra geld te genereren hebben wij deze gezellige tweedehands dameskledingmarkt bedacht. Kleding die niet meer gedragen wordt een tweede kans geven is niet alleen leuk, maar ook duurzaam. Het idee ontstond op een goed moment, want in Wassenaar stopte de UVV met de tweedehands kledingbeurs. Zo konden wij de kledingrekken en hangers pro Deo overnemen.”

Open Hof gaat Vintage vindt plaats op zaterdag 16 mei van 10.00-16.00 uur in de hal van de Open Hof Kerk in Katwijk aan den Rijn. “Uiteraard hebben wij om een leuke markt te kunnen maken ook kleding nodig,” geeft Wilma aan. “In de week voorafgaand aan Open Hof gaat Vintage zamelen wij de kleding in. De informatie daarover is te verkrijgen op www.openhofkerkkatwijk.nl) en de facebookpagina van de Open Hof Kerk of via college@openhofkerkkatwijk.nl