Afbeelding
Foto:

Confianza en Katwijk Fietst slaan de handen ineen

fietsen n Eruit halen wat erin zit. Dat is de slogan van Confianza, het accountantskantoor in Katwijk. Het bedrijf ging vorige week een driejarig samenwerkingsverband aan met Katwijk Fietst. De doelstellingen van de twee partners lopen parallel. De mensen in beweging krijgen.

Stephan Slootweg, partner bij Confianza: “Wij vinden het belangrijk dat ons personeel fit is. Bewegen is daarom belangrijk. Het maakt niet uit hoe ze dat doen, fietsen, hardlopen, voetballen of wandelen. We willen als bedrijf vitaliteit uitstralen.”


Slootweg is zelf een fanatiek fietser. Voor een rit met 4500 hoogtemeters draait hij zijn hand niet om. Trainen doet hij onder meer bij de wielerclub Voorwaarts uit Katwijk. Hij hoefde niet lang na te denken op de vraag om Saton Optiek op te volgen als hoofdsponsor van Katwijk Fietst. ,”Het is een win-win -situatie. Ik organiseer voor mijn klanten een toertocht voor mijn relaties. Dat doet Katwijk Fietst ook, voor meerdere niveaus. Nu integreer ik mijn tocht bij Katwijk Fietst. Hier worden we allemaal beter van.’’


De zomereditie van Katwijk Fietst is op 23 mei.