Bingo voor Team Bollenstreek

Tripodia n Op zaterdagavond 14 maart houdt Team Bollenstreek een grootse bingo met aansluitend een loterij in zalencentrum Tripodia.De zaal biedt plek aan 125 mensen, dus vol is vol. De opbrengst van deze avond komt geheel ten goede aan Stichting Roparun (www.roparun.nl) Team Bollenstreek doet al vele jaren mee met de RoParun. Dit is een estafetteloop van Parijs naar Rotterdam en sinds enkele jaren ook van Bremen naar Rotterdam. Dit alles om zoveel mogelijk geld op te halen voor mensen met kanker.


James Walker in De Schuit

akoestisch n De jonge Engelse singer-songwriter James Walker komt op vrijdag 13 maart, tijdens zijn Europese tour, naar het kleine podium van De Schuit voor een intiem concert. Met niks meer dan een gitaar, keyboard en zijn prachtige stem pakt hij je helemaal in.

De 'huiskamersetting' geeft het geheel een knusse sfeer. Na al eerder gespeeld te hebben met o.a. Adam Barnes, Chris Ayer en Matt Simons is het nu tijd voor een eigen show.

Kaartjes voor de avond zijn online of aan de deur te koop voor € 5,00. De deur gaat om 21.00 uur open. Toegang vanaf 13 jaar.

Ga voor meer informatie naar www.deschuit.nl en volg ons op Facebook/Instagram