Mantelzorgcafé Katwijkse Ziekte

HCHWA-D n Op maandag 9 maart vindt in De Wilbert weer het Mantelzorgcafé Katwijkse Ziekte plaats. Aanvang 19.30 uur in ’t Hof van Wilbert.

Namens het expertiseteam Katwijkse Ziekte van Marente is als gastvrouw en deskundige Mariska Schreuder, Maatschappelijk Werker, aanwezig. Per toerbeurt wordt zij vergezeld door een ander deskundige.

Op 9 maart is dit Ruth Hoogerdijk, casemanager dementie, aanwezig die u goed kan adviseren over de begeleiding van patiënten met Katwijkse ziekte en hun mantelzorgers in thuissituatie en over de zorgmogelijkheden en medische behandeling.

Het mantelzorgcafé Katwijkse Ziekte is een ontmoetingsplek voor mantelzorgers, naasten van mensen met de Katwijkse Ziekte en zorgverleners en dient tevens om elkaar te ontmoeten en ideeën, informatie en ervaringen uit te wisselen over allerlei aspecten van de Katwijkse Ziekte.

De toegang van het Mantelzorgcafé is vrij. De data van het mantelzorgcafe voor de rest van dit jaar zijn: 11 mei, 13 juli, 14 september en 9 november 2020. Aanvang 19.30 uur. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de Katwijkse Ziekte neem dan contact met het expertiseteam via katwijkseziekte@marente.nl of 06-43 263 061.


Thema-avond

confessioneel n Op donderdagavond 12 maart zal ds. E.J. de Groot voor leden van de Confessionele Vereniging en belangstellenden een inleiding houden over het laatste oordeel. Het klinkt verontrustend en hoeveel mensen hebben daar een bepaalde mening over hoe het aan het eind der tijden zijn zal. De avond begint om 20.00 uur, maar vanaf 19.30 uur bent u welkom. U wordt ontvangen met koffie.

De avond is in één van de zalen van het Maranatha Centrum aan de Poolster 2. Na de koffiepauze is er gelegenheid tot het stellen van vragen.