Thema-avond

Brug n De Brug houdt op maandag 16 maart 2020 een thema-avond over ‘Omgaan met conflicten’ voor ouders, partners en overige familieleden van (ex-)verslaafden. De toegang is gratis. De avond zal worden gehouden in de accommodatie aan de Schaepmanstraat 1 in Katwijk.

Er zal worden gesproken door Leo Klinkenberg, begeleider bij De Brug.

Het leven met een verslaafd persoon geeft vaak conflicten. Hoe ontstaan conflicten, hoe kunt u deze het beste oplossen en welke stijl van conflicthantering past u hierbij toe?

Het programma duurt van 19.30 tot 21.15 uur. Er is parkeergelegenheid bij het nabijgelegen winkelcentrum Hoornespassage. Men dient zich van te voren op te geven bij De Brug, telefoon 071-4033733 of via info@debrughelpt.nl

Nadere info over De Brug staat op www.debrughelpt.nl


Lezing met Heleen Bénard

profetieën n Op woensdag 11 maart is er een lezing met Heleen Bénard van stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp is 'Bijbelse profetieën over Israël'. De bijeenkomst wordt gehouden in de Vredeskerk, Baljuwplein 1. De aanvang is om 10.00 uur, iedereen is welkom en de toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Heleen Bénard: “Na bijna 2.000 jaar over de wereld verstrooid te zijn geweest, kan het Joodse volk sinds 1948 terugkeren naar het land dat hun is beloofd. Maar wat zegt ons deze terugkeer van Gods uitverkoren volk, in de Bijbel ook wel zijn knecht, zijn bruid en zijn oogappel genoemd? Zien we een verband tussen die terugkeer en de wederkomst van de Joodse Messias van Israël, en realiseren we ons in welke fase van de wereldgeschiedenis we nu leven?”