Fotowedstrijd over Zwanenburg

Senioren n In het vervolg op de fototentoonstelling over eenzaamheid in het Huis van de Buurt start het Welzijnskwartier nu een fotowedstrijd om en over het Dienstencentrum de Zwanenburg.

Er worden foto’s gezocht vanaf de bouw van het gebouw vanaf 1982. Hoe zag het gebouw eruit, wat gebeurde er, welke activiteiten vonden er plaats, wie zaten er in en maakte er gebruik van. De zalen met foto’s en anekdotes. Maar ook wat zat of stond er voor het wooncomplex en Dienstencentrum de Zwanenburg evenals de omgeving, Wie heeft hier nog foto’s van in bezit?

De inlevering van foto’s voor deze wedstrijd loopt vanaf nu tot 15 mei, de officiële start van de tentoonstelling. Bij het inleveren van een foto in de Zwanenburg ontvangt men een flyer met stempelkaart, voor iedere foto ontvangt men een stempel. Er worden prijzen beschikbaar gesteld voor de meeste foto’s en voor de meest unieke foto. De wedstrijd is voor iedereen. Ook foto’s van mindere kwaliteit en alle formaten zijn welkom, deze zullen, digitaal, worden bewerkt.


Trouwe leden gehuldigd

Evangelisatiekoor n Op haar jaarlijkse ledenvergadering van 17 februari heeft het Evangelisatiekoor verschillende koorleden in de bloemetjes gezet vanwege trouw lidmaatschap.

Dit jaar betreft het de dames N.van Duyvenvoorde-van der Bent (45 jaar lid), J.E.Berkhof (40 jaar lid), J. Walstra-Meyvogel (35 jaar lid), A van der Plas-van Duijn (30 jaar lid), C. de Jong-Kraayenoord (25 jaar lid) en de heer W. Nijgh (25 jaar lid). Uit handen van voorzitter Jaap van Gils ontvingen zij namens het koor een oorkonde met daarbij een boeket als blijk van waardering. Daarbij kregen de laatste twee genoemden ook nog een bijbehorende zilveren speld in de vorm van een G-sleutel.

Namens de leden prees de voorzitter ook de hier niet met name genoemde personen die nog niet zo lang, maar ook al wel heel wat jaren lid zijn, voor hun inzet en trouw. Er werden namelijk traditiegetrouw ook oorkondes uitgereikt voor 5-, en 15-jarig trouw lidmaatschap.

Wie ook wil meezingen, is welkom om kennis te maken tijdens de repetities op maandagavond van 19.45 tot 21.45 uur in kerkelijk centrum Het Anker aan de Voorstraat.


Zangavond

REHOBOTHWIJK n Woensdag 26 februari is het al weer de 4e woensdag van de maand. Dus ’s avonds de zangavond van de Rehobothwijk.

In het Maranathacentrum aan de Poolster staat om 17.45 uur de koffie klaar. Om 20.00 uur begint de samenzang. Uiteraard is er tussen het zingen ruimte voor een korte overdenking en een gedicht. Het met elkaar zingen komt echter toch op de eerste plaats.