Woningen dicht vanwege hennep en harddrugs

sluiting n De burgemeester heeft in december vorig jaar en op 14 februari woningen gesloten vanwege de aanwezigheid van drugs. 'Samen met u wil ik ervoor zorgen dat onze gemeente een veilige plek is om te verblijven', zegt burgemeester Visser. De handel in drugs vormt een onderdeel van georganiseerde criminaliteit met gebruikmaking van geweld, beroving en bedreiging en de risico’s op ondermijning.

Op 14 februari is een woning aan de J.Th. de Visserstraat gesloten wegens de aanwezigheid van een hennepkwekerij. In december heeft de burgemeester een woning aan de Pollux gesloten wegens het aantreffen van harddrugs.

De burgemeester roept mensen op die het vermoeden hebben van drugshandel of een hennepkwekerij contact op te nemen met de politie.



De Schuit zoekt vrijwilligers voor Koningsdag

hulp n Maandag 27 april viert De Schuit tussen 13.00 en 19.00 uur weer groot feest tijdens het jaarlijkse, gratis, Koningsdag Festival in de Dwarsstraat.

Dit feest kan niet doorgaan zonder de hulp van vrijwilligers. Daarom zoeken wij nog mensen die graag een uurtje (of langer) willen helpen bij de bar. Lijkt het je leuk? Meld je dan nu aan via vrijwilligers@deschuit.nl en ontvang een gratis t-shirt.


Naast de traditionele bingo in de ochtend, komen Mick Spek, Black Burner, Steve French en TAPE TOY het feest die dag compleet maken. Meer informatie www.deschuit.nl.