Toto-tribute in Tripodia

concert n Stond vorig jaar alles in het teken van The Beatles, Rolling Stones en Beegees, op vrijdag 27 maart is er een tribute aan Toto. Top Tributes Tripodia heeft beslag weten te leggen op Touch of Toto, een achtmansformatie, die al 10 jaar lang met veel succes op vele nationale en internationale heeft gestaan.

Touch of Toto brengt als één van de beste Toto-Tribute bands een hommage aan meer dan 40 jaar Toto. Laat je omver blazen door de wervelende energieke show die Touch of Toto speelt. In een haast 2,5 uur durende set worden hits als Africa, Pamela, Stop Lovin' you, Rosanna en Hold the line vol passie op je afgevuurd. Gewapend met instrumenten van de originele muzikanten van Toto en hetzelfde decor vergeet u even dat u bij een tributeband staat.


Met tien jaar ervaring aan shows in binnen- en buitenland is Touch of Toto on fire en klaar om u een onvergetelijke avond te bezorgen. Toto is hofleverancier van hits uit de jaren '70, '80 en '90 en werkte wereldwijd mee aan meer dan 5.000 albums. U hoort dus ook de alle tophits waar Toto een vinger in de pap had. Van Michael Jackson tot Aretha Franklin, Joe Cocker & Lionel Richie en van Elton John tot onze eigen Volendamse The Cats.


Kaarten via www.ticketkantoor.nl/shop/Toto-tripodia of www.tripodia.nl Zitplaatsen zijn slechts zeer beperkt verkrijgbaar (zijpodium) Voor sponsorpakketten bel 06-23937847 of 06-22116031.