Willian Heikoop in de showroom aan de Ambachtsweg. | Foto: Caroline Spaans
Willian Heikoop in de showroom aan de Ambachtsweg. | Foto: Caroline Spaans Foto:

DeStudio Badkamers nieuw in Katwijk

nieuw n Sinds 1 februari is DeStudio Badkamers gevestigd in Katwijk. Willian Heikoop (27) besloot in 2016 bij zijn vader Martin te gaan werken in de zaak in Den Haag. Daar heet dit familiebedrijf: DeStudio Keukens en Bad. DeStudio Badkamers is een tweede verkooppunt, maar dan toegespitst op badkamers.

De jonge ondernemer is trots en blij met de samenwerking in het pand waar ook Plug Meubelen en De Keukenhoek zitten: "Het meeliften op de succesformule van Plug is ook voor ons natuurlijk fantastisch. Je versterkt elkaar enorm! Wanneer de klant besluit om bij Plug de meubels te kopen, bij De Keukenhoek de keuken en bij ons de badkamer, regelen we de gehele planning met elkaar, waardoor levering en installatie op elkaar aansluit."

DeStudio Badkamers werkt met een vast aantal installateurs die de montage verzorgt. Professioneel, vakkundig en volledig in afstemming met de klant. "Qua segment zitten wij een beetje in het midden, waardoor we voor alle budgetten een mooie en complete badkamer kunnen leveren. In de showroom staan ook luxe badkamers, om de klant te laten zien dat we alles in huis hebben."
Onder andere producten als de douche-wc, een toilet en bidet in één, en de sunshower zijn te bewonderen in Katwijk. Bovendien maakt DeStudio Badkamers een 3D ontwerp van de ruimte waarin de nieuwe badkamer moet komen. "Zo neemt de klant vast een 'virtueel kijkje' in hun toekomstige badkamer."

De hele maand maart heeft DeStudio Badkamers voor alle klanten een bijzondere verassing.

DeStudio Badkamers, Ambachtsweg 3, tel. 2042020, www.destudiobadkamers.nl


Samen pannenkoeken eten voor nieuw Ontdekplein Farelschool

actie n 190 kinderen aten woensdag 19 februari meer dan 500 pannenkoeken om geld in te zamelen voor het Ontdekplein. De drie schoolpleinen van de Farelschool liggen helemaal vol met stenen. Dat moet anders vinden de kinderen, de leerkrachten en de ouders.


Het was een komen en gaan van ouders met schalen pannenkoeken. Het onbeperkt pannenkoeken eten namen de kinderen wel heel erg letterlijk! Strooien met poedersuiker, kliederen met stroop. Het was een vrolijke bedoeling! Met de actie is € 775,00 opgehaald voor het nieuwe plein!


Groen en avontuur

Het afgelopen jaar hebben een aantal ouders en leerkrachten zich ingezet voor een groener en avontuurlijker schoolplein. Niet alleen voor de kinderen van de Farelschool, maar ook voor andere kinderen uit de buurt. Leerlingen, leerkrachten, ouders en buurtbewoners kwamen met ideeën en wensen. Suzanne van Ginneken, ontwerpster van speelruimtes met fantasie en natuur, maakte hiermee een prachtig ontwerp.


Op het schoolplein komt een klimmuur, een basket, een vogelnestschommel, een buitenkeuken, een wilgentunnel en nog veel meer. Ook komt er een kleine moestuin en een buitenlokaal. Zo kunnen de kinderen buiten les krijgen en de natuur zelf zien, voelen en ervaren. En na schooltijd kunnen de kinderen uit de buurt op een gedeelte van het plein ook spelen!


Het omtoveren van de schoolpleinen kost veel geld. Daarom organiseren ouders en de Farelschool allerlei acties, waar dit pannenkoekenfeest er eentje van is. Ook zijn er met succes al verschillende fondsen aangeschreven, zoals het Rabowensenfonds, Fonds 1818 en de Wijkraad Katwijk aan Zee.

Afbeelding