Afbeelding
Foto:

Cursus tafeltennis bij TTV Rijnsoever

Tafeltennis n Begin februari start er bij tafeltennisvereniging Rijnsoever weer een leuke kennismakingscursus voor jeugd. Onder begeleiding van enthousiaste, gediplomeerde jeugdtrainers ga je tijdens de cursus aan de slag met de basistechnieken en leer je over spelregels die van toepassing zijn in het spel.

De cursus bestaat uit 6 trainingen die plaatsvinden op zaterdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur. De eerste training staat gepland op 8 februari. De cursus is gericht op kinderen van 5 t/m 12 jaar. De bijdrage voor deelname is € 20,00 per speler.

Aanmelden kan door naam en leeftijd te mailen naar werving@ttvrijnsoever.nl. Ook kun je hier terecht voor meer informatie.


Workshop 'MijnOverheid en de Berichtenbox'

bibliotheek n Met je DigiD laat je zien wie je bent als je op internet iets regelt. Of dat nou bij de overheid is, het onderwijs, de zorg of uw pensioenfonds. Dankzij je DigiD kun je overal makkelijk en veilig inloggen. Zoals op de website MijnOverheid. De Berichtenbox op deze website is je persoonlijke brievenbus waarin je digitale post van de overheid ontvangt. In de workshop 'Mijn overheid en de berichtenbox' laten we hier in de bibliotheek meer over zien.

In deze workshop vertellen we alles over de website MijnOverheid en hoe je de Berichtenbox kunt gebruiken. Verder is er veel aandacht voor hoe je zaken veilig kunt regelen met je DigiD als je je mobiele telefoon gebruikt. Of als je iemand machtigt voor je DigiD. Na twee uurtjes in de bibliotheek weet je heel veel meer.
Er kunnen tien deelnemers meedoen aan de workshop 'MijnOverheid en de Berichtenbox' op dinsdagochtend 18 februari van 9.30 tot 11.30 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever.
De kosten voor de workshop zijn € 5,00. Aanmelden: aan de balie van de bibliotheken of via www.bibliotheekkatwijk.nl