Buurtcafé in de Schelp

inloop n Op vrijdag 31 januari wordt er in de Schelp weer een gezellig buurtcafé gehouden voor mensen die eens een avondje gezellig uit willen en andere mensen willen ontmoeten. Er wordt leuke muziek gedraaid, ook verzoekjes, om naar te luisteren of lekker op te dansen. Iedere laatste vrijdagavond van de maand is men vanaf 20.00 uur welkom bij Buurtcafé de Schelp.

Tijdens het buurtcafé is er alle gelegenheid kennis te maken met mensen die in de buurt wonen of wat verder weg. Het buurtcafé is toegankelijk voor iedereen die daar zin in heeft. Er wordt af een toe een activiteit gehouden tijdens het buurtcafé en natuurlijk is er een hapje voor bij de borrel.

Deze activiteit is een initiatief van een aantal buurtbewoners en vrijwilligers, met als doel mensen met elkaar in contact te brengen en de onderlinge band binnen de wijk te versterken. Het Buurtcafé wordt ondersteund door het wijkteam van Welzijnskwartier.

Wie zelf een idee heeft voor een activiteit in het buurtcentrum de Schelp kan eens contact opnemen op door een mailtje te sturen naar deschelp@welzijnskwartier.nl of te bellen naar tel. 071-8894461.

Het Buurtcafé wordt gehouden in Buurtcentrum De Schelp, Suurmondstraat 1 Katwijk (achter de nieuwe flats aan de Hoorneslaan).