100 jaar Quick Boys in Katwijks Museum

Expositie n Ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van de Katwijkse voetbalvereniging 'Quick Boys' is er in het Katwijks Museum een expositie ingericht.

Deze expositie bestaat uit verschillende thema's die 100 jaar Quick Boys-geschiedenis in beeld brengen. Uit de vele honderden foto's en andere interessante documenten en voorwerpen die de revue zijn gepasseerd, is uiteindelijk een keuze gemaakt voor de expositie in het Katwijks Museum. Een eyecatcher daarbij is de Zilveren Molen. Daarnaast zal er een aantal werken getoond worden van kunstenaars die het sportpark 'Nieuw Zuid' en de directe omgeving op doek hebben vastgelegd. Quick Boys leden kunnen gedurende de periode van de expositie op vertoon van hun lidmaatschapskaart het museum bezoeken tegen een gereduceerde prijs.

De officiële opening is op vrijdag 31 januari 2020 om 17.00 uur en zal worden verricht door burgemeester Visser.


Toontje Lager in De Schuit

nederpop n Zaterdag 1 februari komt één van de populairste Nederlandstalige bands van begin jaren '80 naar het podium van De Schuit: Toontje Lager.

Gedurende de avond zal de band hun album 'Er Op of Er Onder', bekend van de hits 'Net Als in de Film', 'Ben Jij Ook Zo Bang' en 'Lente in Twente' integraal spelen. Na een korte pauze gaat de band verder voor een tweede set en komen andere hits als 'Stiekem Gedanst' ook nog voorbij.

De show is zo goed als uitverkocht en de laatste kaarten gaan nu over de toonbank. Om 21h00 gaat de zaal open en de toegang is vanaf 13 jaar.

Ga voor meer informatie naar www.deschuit.nl en/of volg ons op Facebook/Instagram.