Eus te gast bij NVVH

Vrouwennetwerk n De ochtendbijeenkomsten van Koninklijke NVVH-Vrouwennetwerk Katwijk, zijn elke tweede en vierde dinsdag van de maand van 9.30 tot 11.30 uur in de grote zaal van Tripodia, Hoornesplein 155. De koffie/thee (€ 1,50 per kopje) staat vanaf 9.00 uur klaar.

Op dinsdag 28 januari komt Özcan Akyol, ook bekend onder de naam Eus. Hij is een Nederlandse schrijver en columnist. Naast zijn literaire werk is of was hij columnist voor een combinatie van een landelijk dagblad en zeven regionale dagbladen. Hij is bekend van de televisie. Zo is hij o.a. te zien bij het programma van Matthijs van Nieuwkerk met De Wereld Draait Door en presenteerde hij het programma Sterren op het Doek.
Alle dames zijn welkom om kennis te komen maken. Men betaalt voor de eerste bijeenkomst
€ 10,00. Voor wie lid wordt, zal dit bedrag in mindering worden gebracht op de contributie. Meer info bij Janet van der Voort-Aanhaanen, tel. 4071706.


Theeproeverij bij K&O

workshop n Thee is een mooi natuurproduct. Samen gaat men in een workshop bij K&O ontdekken, proeven en genieten van de verschillende theesoorten. De thee wordt gecombineerd met kaas en chocolade. Thee zal nooit meer hetzelfde smaken als je eenmaal hebt ervaren hoe je het, het beste kunt zetten. De workshop is op maandag 10 februari van 19.30 tot 21.30 uur. Meedoen kost € 20,00 voor 1 les. Kijk voor verdere info en direct inschrijven op www.kenokatwijk.nl Of kom langs bij het kantoor aan de Sluisweg 16 (ma. t/m vr. van 9.00 tot 12.00 uur)


Kom en Prijsdienst

storm n Op 26 januari om 18:30 uur wordt de eerste Kom en Prijsdienst van dit jaar gehouden in de Dorpskerk. De voorganger is dan ds. Barbara Lamain uit Den Hoorn. Als thema voor deze dienst heeft zij gekozen 'In de storm met Jezus'. Naar aanleiding van de lezing uit Matheus 14: 22-36 zal ds. Lamain het thema uitwerken in 2 korte meditaties met als titel 'Storm, angst en moed' en 'Geloven is: uit de boot stappen naar Jezus toe'. Rond het thema is een mooie liturgie samengesteld met toepasselijke liederen uit verschillende bekende bundels. In deze dienst zal muzikale medewerking worden verleend door Johan Haasnoot (orgel en piano) en Suzanne van Rijn (zang).


Bingo bij DVS

bingo n Op vrijdag 24 januari houdt Chr. Muziekvereniging DVS weer een bingoavond in haar clubgebouw aan de Nieuwe Duinweg 51. Speel mee en maak kans op één van de vele mooie prijzen en win de jackpot. DVS zorgt voor de koffie, thee en wat lekkers. De zaal is open om 19.30 uur en de avond begint om 20.00 uur. Iedereen vanaf 16 jaar is welkom.