Inloopavond Vereniging HCHWA-D

Inloop n Donderdagavond 23 januari, vanaf 20.00 uur, vindt de eerste inloopavond van 2020 van de Vereniging HCHWA-D plaats.

Iedereen die zich betrokken voelt, behoefte heeft aan contact met andere betrokkenen of misschien wel met een vraag rond loopt, is vanaf 20.00 uur welkom in de Roskam. Dit is meteen een mooie gelegenheid om samen onder het genot van een drankje terug te kijken op 2019 en elkaar het beste te wensen voor 2020.
De avonden zijn laagdrempelig en informeel. Nadere informatie staat op www.hchwa-d.nl of op de facebookpagina www.facebook.nl/vereniging-HCHWA-d


Wijkavond met Jack Nugter

Andreas n Op donderdag 16 januari zal Jack Nugter tijdens de Andreas-wijkavond de Bijbel openen bij Johannes 17, het Hogepriesterlijk gebed. De wijkavond wordt gehouden in het Kerkhaventje naast de Oude Kerk aan de Boulevard en begint om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.


Koffieochtend

evolutie n Woensdagmorgen 15 januari is er een koffieochtend van de Rehobothwijk in het Maranathacentrum aan de Poolster. Ds. M. Heikoop is uitgenodigd te komen spreken. Het thema is 'Evolutie en schepping naast elkaar?' De koffie of thee staat 9.15 uur klaar. Het programma duurt van 9.45 tot 11.30 uur.


Folk in 't Zandgat

live n Op zaterdag 18 januari om 20.30 uur is er weer folk in 't Zandgat met The Dirtroadmusicband.

The Dirtroadmusicband, de formatie rond John Leahy, een Amerikaanse singer/songwriter, die is heeft neergestreken in Nederland, speelt o.a. Bluegrass, een voor Nederland betrekkelijk onbekende muzieksoort.

Kaarten voor dit concert in 't Zandgat, EA Borgerstraat 58 Katwijk zijn te bestellen op www.kenokatwijk.nl Ook verkrijgbaar bij het kantoor van K&O Katwijk, Sluisweg 16 (ma. t/m vr. 9.00 - 12.00 uur). Kaarten kosten in de voorverkoop bij K&O en via de website 12 euro. (sluit vrijdag 17 januari 2020 om 20.00 uur)
Aan de zaal betaalt u 14 euro voor een kaartje.