Kopij rond Kerst en Oud en Nieuw

anders n De laatste editie van de Rijnsburger van dit jaar verschijnt op donderdag 24 december. Op 31 december is er dus geen krant.

De eerste Rijnsburger in 2021 op donderdag 7 januari bevat het jaaroverzicht 2020. In die editie is daarom geen ruimte voor normale kopij.

Op donderdag 14 januari 2021 is er weer een normale Rijnsburger.

Inzenden van kopij via redactie@derijnbsurger.nl

Een foto graag in voldoende resolutie, minimaal 1 mb. Tekst graag in een Word-document.

Via onze website www.allesoverkatwijk.nl blijft u op de hoogte van het lokale nieuws.


Online advent met CGK Rijnsburg

kerk n Op zondagavond 20 december, vanaf iets voor 20.00 uur, is op de website van de Christelijke Gereformeerde Kerk in Rijnsburg een speciaal adventsprogramma te zien en te beluisteren. Meezingen is helaas nu niet mogelijk. Met een grote groep mensen die hun vocale, muzikale en technische talenten beschikbaar stelden, is een mooi coronaproof programma samengesteld. Het thema luidt ‘Komt verwondert u'. Dominee Den Butter houdt een overdenking.Nieuwsgierig geworden? Reden te over om af te stemmen op www.cgkrijnsburg.nl.


Pontje vaart anders

Tijdelijk n Het Valkenburgs Pontje vaart niet op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Dan genieten ook de vrijwillige veerlieden van hun vrije dagen. Op Tweede Kerstdag is een aantal veerlieden wel bereid om u van 11.00 tot 17.00 uur naar de andere kant over te zetten.





Het bestuur van het Valkenburgs Pontje wenst alle gebruikers van het Pontje fijne feestdagen toe en een gezond coronavrij 2021.