Decemberactie Bibliotheek

Lezen n Voor de helft van het geld.

De bibliotheekvestigingen in Rijnsburg, Valkenburg en Katwijk zijn gelukkig weer open. Alle reden om de Nederland Leest-actie om lid te worden van Bibliotheek Katwijk voor de helft van het geld, te verlengen tot en met eind december. Omdat de bibliotheek in november twee weken was gesloten vanwege de coronamaatregelen geldt nu ook in december het aantrekkelijke aanbod: als je het afgelopen jaar geen lid van de bieb bent geweest, kun je nu een jaarabonnement krijgen voor de helft van de prijs. Voor al die mensen die in deze vreemde tijden vaker thuis zijn en weer ontdekken hoe prettig het gezelschap van een boek is, een mooie opsteker. Lid worden kan in de bibliotheekvestigingen maar ook online via www.bibliotheekkatwijk.nl


Waardevol

Lid worden van de bibliotheek is het meer dan waard! De bibliotheek biedt onder meer: een gevarieerde collectie aan boeken, e-books, luisterboeken en tijdschriften, dvd's en games, een echte Makersplaets voor kinderen, korting op allerlei activiteiten zoals lezingen, schrijversbezoeken, filmavonden en workshops, hulp en ondersteuning bij taal- en digitale vaardigheden en gratis werk- en studeerplekken.


Word tot eind december lid van Bibliotheek, (kan ook online) en ontvang het eerste jaar 50% korting op je abonnement. En je krijgt er, zolang de voorraad strekt, ook nog gratis het Nederland Leest-boek ‘Het zwijgen van Maria Zachea' van Judith Koelemeijer bij. Een prachtig boek.