Kamp Oekroe 2019 in Lavki. | Foto: pr.
Kamp Oekroe 2019 in Lavki. | Foto: pr. Foto: pr

De kans van je leven

Stichting n Oekroe. Ben jij 17 jaar of ouder? Doe in 2021 nou eens iets heel anders. Natuurlijk alleen als corona het toelaat.

Als je een beetje sportief bent, en doorzettingsvermogen hebt, is dit je kans, kennis te maken met een bijzonder land. We gaan kansarme kinderen (van 7 tot 15 jaar) een heerlijke vakantie geven. De kans om dat samen met Oekraïense leeftijdgenoten te doen. En…… zo kun je ook met je daden je geloof uitdragen, samen met jongeren en wat ouderen van verschillende kerkelijke achtergronden.


in veilig gebied

Ga dan van 2 t/m 17 augustus 2021 mee met Kamp Oekraïne 2021 van Stichting Oekroe in Rijnsburg. In de kampen, die alweer voor het 18e jaar worden georganiseerd, bieden we de kinderen, die vaak in bizarre omstandigheden leven, een zorgeloze tijd met leuke kampspelen, goed voedsel en natuurlijk verhalen uit de Bijbel. Dat is onze drive.

Overigens, de kamplocaties zijn ruim 1.400 km verwijderd van het onrustige gebied, dichtbij de Hongaarse grens in de Karpaten.


handen wapperen

Werk je liever met de handen? Ga dan in de 2e helft van mei 2021, (exacte data worden nog bepaald) mee met Handen Wapperen (al weer het 14e jaar) van Stichting Oekroe, om samen met Oekraïners een noodzakelijk gebouwtje voor kinderopvang om te knappen. Ruim 160 mensen, jonger en ouder, uit Rijnsburg, Katwijk en wijde omgeving, gingen u/ jou al voor met de kampen en handen wapperen. De taal is gen probleem. Er zijn goede tolken. De minimum leeftijd is in principe 17 jaar. Er geldt geen bovengrens.


informatie

Maandagavond 23 november om 20.00 uur houden we in De Voorhof, Vliet NZ 36, Rijnsburg de informatieavond voor Kamp Oekraïne 2021 en Handen Wapperen 2021.

Er zijn 2 mogelijkheden om deze avond bij te wonen:


Of je komt naar De Voorhof: Aanmelden via info@oekroe.nl verplicht i.v.m. corona.

Of je komt digitaal: Een mailtje naar info@oekroe.nl en je ontvangt een link om er bij te zijn.

Je krijgt dan allerlei info te horen en te zien. Neem ook een kijkje op de site: www.oekroe.nl. en op Facebook. Meer informatie via T 071-4022787 of 06-53714712.