Herdenken

Kerk n Op zaterdag 21 november zijn de Grote kerk en de Immanuelkerk tussen 10.00 en 17.00 uur opengesteld. Er is dan voor iedereen gelegenheid de kerken te bezoeken, stil te staan bij het verlies van dierbaren, een kaars te ontsteken, een gebed of gedachte achter te laten of zomaar even in Gods huis te vertoeven. In de kerken zijn gastheren en gastvrouwen aanwezig om u de weg te wijzen. Reserveren is niet nodig.

Zondag 22 november is er een “gewone” Ontmoetingsdienst in De Voorhof waarin ds. Pieter van der Ende zal voorgaan.


In de Grote kerk en de Immanuelkerk zullen diensten worden gehouden, waarin de overledenen van het afgelopen kerkelijk jaar zullen worden herdacht. Deze herdenkingsdiensten zijn uitsluitend op uitnodiging toegankelijk. Meer informatie over de aanvangstijden van deze diensten op: www.protestantsrijnsburg.nl


Opbrengst collecte                 Woord en Daad

Van n 12 t/m 31 oktober 2020 is er voor Woord en Daad alleen digitaal gecollecteerd. De opbrengst € 2109,56 is bestemd voor het project: opvang straatkinderen in Addis Abeba (Ethiopië). Een geweldige opbrengst. De organisatie, Woord en Daad-comité van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg, is daar dankbaar voor.