Afbeelding
Foto: pr

Dankbetuiging

Ingezonden n Aan veel kerkleden, besturen waar ik mocht sturen, speciaal het Spinozahuis, Genootschap Oud Rijnsburg, leden van het Carillon Comité, buren en vrienden. Zij stuurden gezamenlijk een overvloed aan ‘sterktewensen op papier’, bloemen en gebeden.

Ik ben er stil van!

Aan alle belangstellenden: Onze hartelijke dank voor uw medeleven.

Mijn herstelproces is nog niet voltooid, maar verloopt geheel naar verwachting van de medici.

Daarvoor danken wij God en u allen.


Bert en Hanny Wolthaus- Van Vreedendaal, ons gezin en familie.


Statiegeld voor De Ruyter

Dank n Klanten van Albert Heijn Rijnsburg hebben in de maand oktober voor ruim 315 euro aan statiegeld bonnen-lege flessen gedeponeerd in de brievenbus bij het AH inleverpunt. Hierdoor ondersteunen ze het belangrijke werk van De Ruyter. De werkgroep gaat het geld inzetten voor de aankoop hulpvoedselpakketten waarmee de allerarmsten mensen in Oost-Europese landen kunnen worden geholpen. Iedereen bedankt voor de bijdrage.


K&O schort cursussen op

Het n bestuur van K&O Katwijk heeft besloten om alle cursussen voor de maanden november en december op te schorten. Dit onder druk van de huidige Corona-ontwikkelingen. Er komen nl. steeds meer docenten en cursisten bij wie het gevoel van veiligheid gaat afnemen. Met dit besluit wil men voorkomen dat de cursussen een mogelijke besmettingshaard zijn. In afwachting van de ontwikkelingen en de regelgeving van de overheid is het streven dat vanaf januari de cursussen weer worden hervat. Docenten en cursisten zullen tijdig op de hoogte worden gebracht.


11-11-1970

Krijn en Gerda de Mooij 50 jaar getrouwd!
Van harte gefeliciteerd namens alle kinderen en kleinkinderen.