Sinterklaas is met de stoomboot onderweg naar Nederland. | Foto: pr.
Sinterklaas is met de stoomboot onderweg naar Nederland. | Foto: pr. Foto:

RTV Katwijk en Verhagen Media op bezoek bij Sinterklaas

Sinterklaas n heeft hoogstpersoonlijk Burgemeester Visser, RTV Katwijk en Verhagen Media uitgenodigd om naar zijn geheime huiskamer te komen om hem daar toch te begroeten en er meteen een live televisie-uitzending van te maken.

Een voorrecht die niet velen ten deel valt. In verband met corona kan er in geen enkele gemeente een intocht zijn, maar omdat Sint in onze gemeente altijd zo allerhartelijkst wordt verwelkomd door de burgemeester en honderden ouders en kinderen doet hij deze uitnodiging speciaal aan Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.

Sint vertelde telefonisch zo te genieten van alle kinderen, dat zij een foto mogen insturen en een vraag stellen, zodat Sint deze tijdens deze coronaproof uitzending zoveel mogelijk kan laten zien en beantwoorden. Ouders van kinderen mogen zelfs een filmpje insturen. We gaan er met zijn allen een echt Sinterklaasfeest van maken. Foto’s, vragen en filmpjes kunnen worden gestuurd aan redactie@allesoverkatwijk.nl onder vermelding ‘Sinterklaasfeest’.


Stuur foto's en filmpjes voor een echt Sinterklaasfeest

De live televisie-uitzending vindt plaats op RTV Katwijk op zaterdag 14 november van 10.00 tot 12.00 uur.


Val met paard

Ongeval n Een rit met haar paard liep dinsdagmiddag jl. heel anders af dan de ruiter van te voren had gedacht.

Nietsvermoedend liep de ruiter met haar paard nabij het Oegstgeesterkanaal, toen plots een van de teugels brak.

Hierdoor kwamen de ruiter en het paard ten val; het paard kwam op een been van het slachtoffer terecht en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het paard is op de plek van het ongeval door een veearts behandeld.


Voucher energiebesparende producten ook online te verzilveren

Inwoners n met een koopwoning ontvingen afgelopen zomer een brief met daarin een voucher t.w.v. € 70,-, om energiebesparende maatregelen te kopen.

Zij kunnen deze voucher ook direct online verzilveren via degroeneuitdaging.nl/webshop. Daarnaast kan de voucher uiteraard ook nog steeds worden ingeleverd bij lokale bedrijven.

U kunt de voucher gebruiken voor energiebesparende producten, zoals tochtstrips, ledlampen en waterbesparende douchekoppen. Maar ook voor grootschalige maatregelen zoals isolatie, warmtepompen en zonnepanelen. Op winstuitjewoning.nl staat een compleet overzicht van de producten waarmee u de voucher kunt verzilveren. Bent u de voucher kwijt geraakt? Via degroeneuitdaging.nl/voucher-opvragen kunt u uw (ongebruikte) vouchercode opnieuw opvragen.