Volgende week geen krant

Vanwege n Groot onderhoud aan onze persen en diverse updates van onze workflow komen wij in week 44 niet uit met onze kranten, waaronder ook De Rijnsburger. Wij begrijpen dat dit voor het advertentiebeleid welllicht aanpassingen vergt. Onze excuses hiervoor. Nieuws, persberichten en foto’s plaatsen we zoveel mogelijk door op onze websites. Dus blijf vooral insturen. Week 45 is alles weer normaal.


Vermiste Rijnsburger gevonden

Levenloos n De 53-jarige Cees Binnendijk is zondagmorgen levenloos aangetroffen in zee bij Katwijk. De man was woensdag 7 oktober voor het laatst gezien in de ochtend. Hij had om 12.15 uur een afspraak in Katwijk, daar verscheen hij niet. In de dagen na de vermissing werd intensief gezocht door de hulpdiensten. Zondagmorgen kwam een einde aan de zoektocht. De politie sluit een misdrijf uit. Via social media leefden veel mensen mee met de familie. In vele berichten wordt de familie van Cees Binnendijk gecondoleerd en sterkte gewenst in deze moeilijke en verdrietige periode.


Scooter in sloot

Ongeval n Op de Noordwijkerweg is zaterdagnacht, rond half 2, een scooterrijder van de weggeraakt en in het water terecht gekomen. De man van de scooter is behandeld door een ambulancemedewerker. Over de oorzaak van het incident doet de politie onderzoek.


Grip op de knip

Dit n Is een stichting die mensen vrijwillig helpt met geldzorgen. U kunt contact opnemen via T 06 22 06 25 90.