Afbeelding
Foto: pr

Mariska van der Mey

Mariska is 53 jaar en getrouwd met Marcel. Samen hebben ze 3 kinderen. Ze is op zoek naar een nieuwe uitdaging, een nieuwe baan.


Niks specifieks, gewoon leuk werk met leuke collega’s. Creatief zijn is helemaal haar ding met als hoofdmoot: kleding maken. Na een moeilijke tijd met diverse operaties en een periode waarin ze slecht kon lopen gaat het weer de goede kant op met Mariska. Reden voor haar dochter Yentl om Mariska op te geven voor de make-over.


Kapsel

Het haar van Mariska maakt door het vele kleuren een uitgebluste indruk. Wat veel mensen ook niet weten is dat je haren die donker geverfd zijn niet met een lichtere verf lichter kan krijgen. Hiervoor moet je het haar ontkleuren: de donkere kleur eruit halen. Styliste Nicole maakt gebruik van folies: je kan eindeloos variëren met highlights en lowlights. Nu ziet de kleur er weer levendig en natuurlijk uit. Vervolgens wordt het haar in een boblijn geknipt en de pony wordt zo gelaten.


Make-up

Er wordt een concealer gebruikt om alle huidoneffenheden te egaliseren. Een ideale start voor een perfecte make-up. Vervolgens krijgt Mariska een suède foundation en de coral blush. De oogschaduw wordt wat donkerder aan de buitenkant aangebracht en wat lichter aan de binnenkant. Natuurlijk een eyeliner en wat mascara en de wenkbrauwen worden iets bijgetekend.

Nicole droogt het haar en gebruikt een beschermende lotion om de kwaliteit van het haar te behouden. Daarna worden er losse krullen in gemaakt met een stijltang. De vernieuwde look voor Mariska is compleet, zonder al te heftige veranderingen. Een subtiele make-over is ook een make-over.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding