Rijnsburger opgepakt

Drugs n De politie heeft vorige week dinsdag tijdens een grote actie in diverse regio’s negen personen aangehouden die worden verdacht van betrokkenheid bij de grootschalige import van verdovende middelen. Het onderzoek naar deze ‘facilitators’ werd onder het gezag van het Landelijk en Functioneel Parket, uitgevoerd door de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid. Ongeveer 250 politiemedewerkers en leden van verschillende arrestatieteams vielen dinsdagochtend binnen in veertien woningen en vijf bedrijfspanden in de regio’s Den Haag, Rotterdam en Noord-Holland. Zij werden hierin bijgestaan door opsporingsambtenaren van de FIOD, medewerkers van de belastingdienst en medewerkers van defensie.


Nieuws van PCOB

Senioren n Het bestuur van PCOB Afdeling regio Rijnsburg keek uit naar de contactmiddag van 14 oktober 2020. 100 mensen was de limiet. Maar helaas, gezien de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus kan deze middag niet doorgaan. Er mogen nu slechts 30 mensen in de zaal, dit aantal is te weinig om een contactmiddag te verzorgen. Het bestuur hoopt haar leden toch snel weer te ontmoeten.


Spreekuur burgemeester

Vanwege n de maatschappelijke behoefte gaat het spreekuur van de burgemeester en de wijkregisseurs door. Het kan zowel fysiek, telefonisch of digitaal plaatsvinden. De keuze is aan de inwoner. Bij een fysiek gesprek wordt 1,5 meter afstand gehouden. Tijdens het gesprek is het niet nodig een mondkapje te dragen, maar graag wel bij binnenkomst.                

Meer informatie zie ook                 www.katwijk.nl