Cursus tafeltennis

Speel jij nog geen tafeltennis, of heb je deze zomer veel getafeltennist en zou je het graag (nog beter) willen leren? Bij Tafeltennis Vereniging Rijnsoever start er op zaterdag 3 oktober een leuke kennismakingscursus voorde jeugd van 5 t/m 12 jaar.


Onder begeleiding van enthousiaste, gediplomeerde trainers ga je tijdens de cursus aan de slag met de basistechnieken, leer je over de spelregels en speel je onderling je eerste wedstrijdjes. De cursus bestaat uit 6 trainingen die worden gegeven in onze eigentafeltenniszaal op sportpark de Krom in Katwijk.

Deze cursus start op zaterdag 3 oktober en duurt van 09.00 tot 10.00 uur. Deelname aan de cursus bedraagt €20,- voor 6 trainingen.

Ben je na de cursus enthousiast geworden, dan kun je lid worden en doorstromen naar één van de trainingen die doordeweeks worden gegeven.

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan deze kennismakingscursus tafeltennis?
Stuur dan een mail met je naam en leeftijd naar werving@ttvrijnsoever.nl

Ook kun je hier terecht voor meer informatie. We zien je graag op 3 oktober.


Opfriscursus

Verkeersregels veranderen, wegen worden drukker en er verschijnen nieuwe vervoersmiddelen in het straatbeeld. Het is voor iedere weggebruiker belangrijk om up-to-date te blijven, maar zeker voor senioren. Kom op 8 oktober naar de Opfriscursus van VVN Katwijk en Welzijnskwartier!


Elk jaar organiseren VVN Katwijk en Welzijnskwartier, samen met een groot aantal partners, een uitgebreide Opfriscursus (BROEM) voor senioren. Vanwege de coronacrisis vindt deze Opfriscursus dit jaar in afgeslankte vorm plaats.

Op 8 oktober kunt u in de zalen van de Ontmoetingskerk aan de Nieuwe Duinweg 64 in Katwijk aan den Rijn terecht voor onze boeiende theoriecursus gegeven door Cees Zwanenburg. Om 9.30 uur kunt u in twee uur tijd weer helemaal bij zijn wat de verkeersregels betreft. En het is nog gezellig ook!

Bij voldoende belangstelling zullen we, als de ochtend vol is, om 14.00 uur ook een middagsessie organiseren. Daar wilt u toch zeker bij zijn? Deelname is gratis.

Aanmelden is verplicht. Dat kan via e-mail of per telefoon.

E-mail: mariavanderplas@welzijnskwartier.nl.

Telefoon: 06-39871565.

Doe het snel, want het aantal plaatsen is beperkt en ‘vol = vol’.


Grip op de Knip

Grip op de Knip Katwijk is een stichting die inwoners van de gemeente Katwijk hulp biedt bij financiële problemen of schulden. www.gripopdeknipkatwijk.nl of 06-22062590.