Afbeelding
Foto:

Familiekoor Ichthus zingt 'Songs of Expectation'

concert n In een tijd waar zingen in een koor niet altijd vanzelfsprekend is, zijn verschillende Katwijkse koren toch weer aan het repeteren geslagen.

Een van die koren is het Familiekoor Ichthus uit Katwijk. Het koor rond de familie Klok is zelfs al zover dat het een concert gaat geven. In deze tijden vol hoop en verwachting is het thema van het concert duidelijk: ´Songs of Expectation´.

Het koor o.l.v. dirigent Jan Verhoef pakt direct uit als het gaat om de muzikale ondersteuning en begeleiding. Het orgel wordt bespeeld door André van Vliet en de vleugel door Jan Lenselink . Arjan en Edith Post bespelen de trompet.

Het concert, wordt gehouden op vrijdag 18 september a.s. in de Immanuelkerk in Rijnsburg en begint om 20.00 uur. De kerk is vanaf 19.30 uur geopend. Het concert is geheel volgens de richtlijnen van het RIVM en het Koornetwerk. Let op: i.v.m. met het maximaal aantal plaatsen dat beschikbaar is, is aanmelden verplicht. Stuur daarom een mail naar cjmuziek@gmail.com . De toegang bedraagt 12 euro.


Zendingsechtpaar geeft presentatie

Malawi n Vrijdagavond 11 september geven Gert en Rieneke van de Pol een presentatie over hun werk in Malawi; aanvang 20.00 uur in Immanuelkerk.

Vanwege Corona is het echtpaar al enige tijd in Nederland. Begin oktober zullen zij weer naar Malawi vertrekken. Beiden zullen over hun werk vertellen. Malawi met corona en welke kansen de nieuwe politieke situatie biedt. Rieneke o.a. over haar directe zorg voor gehandicapten, vrouwelijke gevangenen en meer. Er is voldoende gelegenheid uw vragen te stellen. U bent welkom vanaf 19.45 uur.


Bloembindcursus weer van start

aanmelden n Maandag 14 september start Bloembindcursus Rijnsburg weer met hun programma. Al bijna tachtig worden deze cursussen verzorgt in Veiling FloraHolland.

De Bloembindcursus werkt met bekende en professionele docenten. De cursus telt 17 lessen, 1 lesavond per week.

Er staat een schema van data op de website en er wordt gewerkt in drie verschillende groepen: de beginners, de gevorderden en de fantasie. Per groep is een keuze van drie avonden mogelijk. De maandag, dinsdag of woensdag. Wel is het de bedoeling dat er één vaste avond wordt gekozen.

De cursus zorgt voor de eerste benodigdheden en alle bloemen en werkt ook binnen de veiling geheel volgens de richtlijnen van de RIVM.
Kosten inclusief materiaal bedragen € 165,- voor beginners; € 190,- voor gevorderden en € 220,- fantasie. Aanmelden kan via: info@bloembindcursusrijnsburg.nl..
Meer informatie zie: www.bloembindcursusrijnburg.nl. | Foto: pr.