Rob Zandbergen in duel met Danny van der Meiracker tijdens IJsselmeervogels-RBB. | Foto: H. Heemskerk Foto: h. Heemskerk

Valse start Rijnsburgse Boys

start n voetbalcompetitie. IJsselmeervogels-Rijnsburgse Boys 2-1

Op Fox Sports wordt het wekelijkse uurtje Tweede Divisie afgesloten met opvallende beelden uit de diverse wedstrijden. Een mooi doelpunt, bijzondere spelmomenten of een opvallende toeschouwer. Leuk om te zien en nog leuker als jouw club in dit overzicht voor komt. Van de wedstrijd IJsselmeervogels-Rijnsburgse Boys geen enkel beeld. Dit geheel overeenkomstig het verloop van de wedstrijd die teleurstellend eindigde voor Rijnsburgse Boys. Waar een gelijkspel terecht was geweest, was het 2-1 verlies een domper.

nog niet op scherp

De goede oefenreeks ten spijt, kon Rijnsburgse Boys tegen de ´rooien´ geen vuist maken. Wel hadden de mannen van Wisman het betere van het spel, maar dit kwam niet tot uitdrukking in doelpunten.

Tot het zestienmetergebied werd er goed gecombineerd, maar eenmaal daar aangekomen ontbrak de stootkracht. Bovendien had topscorer van der Moot het vizier (nog) niet op scherp. Zowel in de eerste als in de tweede helft miste hij in kansrijke positie.

De Vogels kwamen vier minuten voor de rust plots op voorsprong El Azzouti draaide slim weg van Artien en passeerde doelman Wesley Zonneveld. Gelukkig trok Jeroen Spruijt de boel weer recht. Hij promoveerde de prima voorzet van Rob Zandbergen koppend tot de gelijkmaker.

De tweede helft viel er voor het thuispubliek (uitsupporters waren er niet) niet veel te genieten. Of toch wel, want Van Diermen schoot zes minuten voor tijd uit een rommelige situatie de winnende treffer in de touwen.

Zaterdag kans op de eerste punten. Thuis tegen Jong Volendam, aanvang 15.00 uur.