Boeketdienst

Geestelijke groei door lijden en tegenslag’ is het thema van de boeketdienst op zondagavond 30 augustus om 19.00 uur in de Immanuëlkerk. Ds. Johan Visser uit de Noorderkerk van Amsterdam zal het laatste thema uit de themareeks ‘Geestelijke groei’ bespreken. Hoe lijd je met Christus mee? Hoe kan dat lijden jou vormen en verbinden met Christus? Je bent van harte welkom, ook als je nog nooit in de kerk bent geweest. De muziek wordt verzorgd door de Mission Band en dienstleider is Cees de Mooij.


Live radio programma 'Aan de Keukentafel'

Kent u dat ook? Thuis zittende aan de keukentafel worden net voor het eten nog even de actualiteiten met elkaar besproken. Er wordt gereageerd, vaak ook stevig gediscussieerd, over wat er lokaal en regionaal speelt in de samenleving. ‘Ik begrijp er niks meer van’ en ‘Moeten ze mij vragen, ik weet wel hoe ze dat moeten aanpakken’ zijn vaak de heerlijke oneliners die dan aan menig keukentafel te beluisteren zijn. Daarom nodigen we u uit om met uw reacties aan te schuiven aan de keukentafel in dit nieuwe live radioprogramma. Vanaf woensdag 2 september kunt u elke maandag, woensdag en vrijdag van 17.00 – 18.00 uur aanschuiven aan de keukentafel bij RTV Katwijk.


Dat kan door in te bellen naar 071-4013551, of misschien staat uw gaststoel wel klaar aan de keukentafel bij een bepaald onderwerp. Elke uitzending zullen twee vaste presentatoren, (Jan de Bruin, Jean Rooker, Jaap Schaap, Hans Pley en Gerard Bol) scherp maar altijd met respect reageren op wat hen is opgevallen in deze gemeente en omgeving. Waarom is dat zo? Wie heeft het bedacht? Wat kost het? Heb jij dat ook gehoord? Wie gaat dat betalen? Zomaar wat vaste vragen die aan onze keukentafel in de studio worden gesteld.

Met een scherpe en kritische blik wordt elk onderwerp aangevlogen.


Wat vind jij ervan?

Luisteraars kunnen inbellen, maar de presentatoren gaan zeker ook op zoek naar de mening van de inwoners van Katwijk.

Iedereen kan spontaan live worden gebeld, voor meer informatie, bevestiging of ontkenning van geruchten en meer. Soms is er een deskundige aan tafel, een vaste columnist kan opduiken, wie weet is er een leuke quizvraag en alles natuurlijk voorzien van unieke muziekkeuzes. Luister dus mee naar onze keukentafel. Dan heeft u in ieder geval bij het avondeten een gaaf gesprek aan tafel.

Uitzending gemist? Op de website www.rtvkatwijk.nl is alles na afloop terug te beluisteren. Noteer woensdag 2 september 17.00 uur dus alvast in de agenda.