AED

Hartveilig n Vandaag, donderdag, 27 augustus, wordt in de Van Beuningenstraat te Rijnsburg een AED onthult door wethouder Corien Starkenburg. Het is een initiatief van Stichting Katwijk Hartveilig. Met het plaatsen en ingebruikname van deze AED worden nog meer mensenlevens gered en de overlevingskansen vergroot.


Corona uitslag online

Info n GGD Hollands Midden meldt dat er in deze regio, in het algemeen, een dalende trend is in het aantal besmettingen. Werden er in Katwijk vorige week 8 besmettingen geregistreerd; nu is er nog 1 besmetting geregistreerd, tot en met dinsdag jl. Er is niemand in het ziekenhuis opgenomen en, voor zover bekend, ook niemand aan het virus overleden.

Sinds maandag 24 augustus kan iedereen die getest is zijn uitslag uitlezen door in te loggen met DigiD via de website www.coronatest.nl.

Eerder konden alleen mensen die een afspraak via de website gemaakt hadden de uitslag online uitlezen. Mensen die telefonisch een afspraak hadden ingepland, moesten wachten tot ze over de uitslag werden gebeld. Meer info zie ook: www.eengezonderhollandsmidden.nl.


Uitnodiging

Loslaten n De Brug gaat weer starten met de thema avonden en vanaf nu op de woensdagavond. Op 16 september 2020 is er een thema avond over ‘Loslaten’ voor ouders, partners en overige familieleden van (ex-)verslaafden. De toegang is gratis. De bijeenkomst zal worden gehouden in de accommodatie aan de Schaepmanstraat 1 in Katwijk en zal worden begeleid door Leo Klinkenberg, begeleider bij De Brug. Het aantal plaatsen is beperkt. U dient zich van te voren op te geven bij De Brug, telefoon 071-4033733 of via info@debrughelpt.nl.