Afbeelding
Foto: pr

Melanie van Tilburg

Melanie komt uit Rijnsburg en is 17 jaar en woont nog thuis. In het najaar start ze met een werken/leren opleiding Verpleegkunde.


In haar vrije tijd werkt ze in de bediening bij Bistro de Roos.

Melanie draagt het haar bijna altijd in een staart en is best wel toe aan een nieuwe haircut. Styliste Nicole knipt het haar op 1 lengte zodat de dunne slechte haarpunten verdwijnen en het haar er ineens een stuk gezonder uitziet. Aan de voorkant wordt een spannende lok geknipt wat Melanie een stoerder uiterlijk geeft. Het haar ziet er nu vlot en verzorgd uit en is klaar om gekleurd te worden. Haar wens is een koele, matte lichtblonde kleur met een vleugje grijs. Melanie heeft een natuurlijke haarkleur die zich daar uitstekend voor leent. Om en om in het haar worden aluminium folies met blondeer ingezet zodat het haar gelijkmatig wordt opgelicht. Om de kleur helemaal perfect te maken worden de haren gewassen met een zilvershampoo.


styling

Nicole start met een groene concealer gecombineerd met een suède foundation om de eventuele rode huidpigmenten te neutraliseren. Met wat wenkbrauwpoeder krijgen haar wenkbrauwen wat extra vorm. Door de oogschaduw van buiten naar binnen steeds lichter te laten worden creëer je wat meer diepte. Een oogpotlood en mascara maakt het compleet.

Nicole gebruikt altijd een beschermende hittebestendige spray voordat ze de haren droogt. Het nieuwe kapsel van Melanie wordt stijl en glanzend glad geföhnd waarna de eerste foto’s worden gemaakt. Dan laat Nicole zien hoe simpel je door het gebruik van een krultang eenvoudig en snel je look kan veranderen van stijl en stoer naar romantische krullen. Melanie kan met haar nieuwe kapsel eindeloos variëren voor elke gewenste situatie.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding