Burgemeester Visser op bezoek bij het bruidspaar. | Foto: M. van den Haak.
Burgemeester Visser op bezoek bij het bruidspaar. | Foto: M. van den Haak. Foto: M. Haak

60 jaar getrouwd

Gefeliciteerd n Vorige week woensdagmiddag bracht burgemeester Visser het echtpaar Jan en Corrie Ravensbergen-van den Eijkel een bezoek.

Dit ter gelegenheid van hun 60 jarig huwelijksjubileum. Er volgde een gezellig gesprek onder andere over de vijf kinderen en kleinkinderen, de reizen naar Canada, Amerika en Israël die het echtpaar heeft gemaakt. Jan vertelde trots over zijn kwekerij die nu gerund wordt door de zonen Jan en Rob aan de Elsgeesterweg. Zijn vrouw Corrie heeft 8 jaar kerkenwerk gedaan, is kunstenares en is veel in de prachtige tuin bezig.

Beide zijn nog in goede gezondheid. Afgelopen weekend is dit huwelijksjubileum in gepaste vorm gevierd met de kinderen en kleinkinderen.


Anders inzamelen

Vervolg n Voorpagina.

Om het voortraject en de inbreng vanuit de wijken niet tekort te doen, wordt zorgvuldigheid verkozen boven snelheid’, aldus het college. Gevolg: geen invoering van een andere manier van inzamelen op 1 januari 2021. De planning is nu, dat de gemeenteraad in het laatste kwartaal gaat praten over een plan van aanpak. Het college heeft de gemeenteraad vorige maand via een brief geïnformeerd over het uitstel.