Geslaagd Zomerkamp in Leusden

Top n ‘Hi, ik wil je even bedanken voor de leukste week van mijn leven. Je stond altijd voor ons klaar, voerde gezellig gesprekken over het geloof, de kerk en natuurlijk jongens ‘.

Het is zomaar een reactie die een leidster kreeg van een 13-jarige deelnemer van Zomerkamp Rijnsburg bij YMCA Leusden vorige week.

Volgens de organisatie van het zomerkamp een mooi voorbeeld van hoe belangrijk het jaarlijkse zomerkamp voor kinderen kan zijn. Met maar liefst 210 kinderen en 48 man leiding had vorige week het jaarlijkse Zomerkamp Rijnsburg plaats bij YMCA Leusden. Het team kijkt terug op een grandioze week waar kinderen van 9 tot en met 13 jaar een week lang plezier hadden met elkaar onder leiding van een zeer toegewijd team leiders en leidsters.

‘Samen staan we sterk’ was het thema van de kampweek. Naast de goede gesprekken en bijbelverhalen was er vooral veel ruimte voor lol en spellen op het kamp. Nieuwe tactieken voor het levend stratego en het spel kolonisten zagen het daglicht. Maar ook werden er mooie natuurwandelingen gemaakt en hebben de kinderen en leiding heel wat afgeknutseld en getekend.

Foto’s en filmpjes van de belevenissen van de kinderen op het kamp bekijken kan via facebook.com/kamprijnsburg. | Foto: pr.