Energie-besparende waardebonnen

Gemeente n Dit jaar heeft een groot aantal woningeigenaren in Katwijk, Noordwijk, Lisse,, Hillegom en Teylingen een brief ontvangen met aantrekkelijke mogelijkheden om hun energierekening te verlagen.

Daarnaast krijgen woningeigenaren nu ook de gelegenheid om kleine energiebesparende producten met korting aan te schaffen. Hiervoor geven de gemeenten, in samenwerking met Winst uit je woning, waardebonnen uit t.w.v. € 70,-. Met de waardebon kunnen woningeigenaren de kosten voor het aanschaffen van energiebesparende producten na de aanschaf terugkrijgen. Deze kunnen bij elke winkel gekocht worden, zowel fysiek als online, mits men het betaalbewijs kan indienen. Bouwmarkten en andere (online) verkooppunten van deze producten kunnen zich aanmelden voor een online kaart, waarop mensen direct kunnen zien waar zij in hun omgeving terecht kunnen voor de aanschaf van energiebesparende producten. Winst uit je woning plaatst de winkels die zich aanmelden op deze kaart op de website. Aanmelden voor vermelding op de kaart kan zo lang de actie loopt (tot 31 maart 2021 of tot zover het subsidiebudget strekt).


De gemeente roept lokale winkeliers op om zich aan te melden via https://winstuitjewoning.nl/
verkooppunt-waardebon.

Woningeigenaren kunnen bij alle winkels die de betreffende energiebesparende producten verkopen een of meerdere producten naar hun keuze aanschaffen. Vervolgens dienen zij de waardebon en het aanschafbewijs in via de website van Winst uit je woning.






De indiening is voor woningeigenaren heel eenvoudig, aangesloten winkels hoeven niets te doen. Kijk op https://winstuitjewoning.nl/waardebon voor meer informatie.