Pont onbereikbaar

Asfalteren n Als alles volgens plan van aannemer en gemeente Oegstgeest goed verloopt wordt op het Valkenburgerveerpad deze week voorzien van een nieuwe deklaag rood asfalt. Tot en met vrijdag 10 juli is het pontje vanaf de Rijnsburgse – Oegstgeestse zijde onbereikbaar en vaart dan niet. Zie ook de informatie op Facebook van Het Valkenburgs Pontje. https://www.facebook.com/valkenburgspontje.


Tuin en passie

hobby n Als je zo door de straten van Rijnsburg en Valkenburg rijdt, zijn er veel mooie tuinen. Een echte tuinenliefhebber is natuurlijk erg trots op zijn of haar tuin en is er in deze tijd veel in bezig. De redactie van De Rijnsburger wil graag in contact komen met deze tuinliefhebbers. Hiervoor kunt u contact opnemen met de redactie van De Rijnsburger. Dat kan op werkdagen via telefoon 06-10885888 of stuur een mail naar redactie@derijnsburger.nl. Vertelt u vooral iets over uw tuin en stuur een foto mee minimaal 1 Mb.


Aanrijding

ernstig n Op de Brouwerstraat in Rijnsburg zijn vorige week vrijdag aan het begin van de middag twee auto's frontaal op elkaar geklapt. Bij het ongeval is iemand zwaargewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. Meerdere ambulances en een traumahelikopter werden ingezet om hulp te verlenen. De politie heeft de straat lange tijd afgezet voor onderzoek hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden.


Grip op de Knip

Dit n is een stichting die inwoners van de gemeente Katwijk hulp biedt bij financiële problemen of schulden. www.gripopdeknipkatwijk.nl of 06-22062590.