Coronatijd: maar K&O zit niet stil

In n verband met de corona- pandemie zijn alle activiteiten van K&O in de maand maart per direct gestopt. Ook de “lopende” cursussen werden in deze maand helaas afgebroken.

Echter met de verruiming van de maatregelen en het terugdringen van het virus heeft K&O de draad weer opgepakt. Men is al geruime tijd bezig met de opzet van een nieuw cursussen- programma voor het komende seizoen 2020-2021.

De invulling is sterk afhankelijk van de maatregelen die op termijn zullen gaan gelden. K&O hoopt in september weer te gaan starten met de cursussen. Hierbij zijn de RIVM-richtlijnen leidend, immers de veiligheid van de cursisten, docenten en medewerkers staat ten allen tijde voorop. K&O zal zich houden aan het protocol van het RIVM. Zo wordt er o.a. geregeld dat de cursisten op 1,5 meter afstand van elkaar kunnen werken, dat er desinfecterende middelen zijn en er wordt extra schoongemaakt.

nieuw aanbod cursussen

K&O hoopt het nieuwe cursussenprogramma per 1 juli a.s. op de website te publiceren. Hier kunt u een keuze maken en direct inschrijven. U kunt zich, met ingang van 1 juli, ook inschrijven aan de balie van het kantoor, Sluisweg 16 te Katwijk.
Let op :
uitsluitend PIN betaling aan de balie.
Geopend : maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00-12.00 uur.
Telefoon : 071-4016400

Website : www.kenokatwijk.nl
Email        : info@kenokatwijk.nl