Afbeelding
Foto: pr

Rapper Robbie X DNZ werkt aan ZondeBok EP

Rappen n Momenteel wordt er in de studio van DNZ-Music hard gewerkt een album met rauwe hiphop artiest Robbie. De verwachting is dat deze in augustus wordt uitgebracht.

De 32 jarige rapper uit Rijnsburg maakt sinds 2003 met volle overtuiging ‘Recht-Voor-Z’n-Raap-Rap’

Nadat hij naar eigen zeggen al bijna de hoop op een mooie ontwikkeling in zijn carrière had opgegeven bleek toch dat de aanhouder wint.


Aanhouder wint

Na een lange tijd van tracks en video’s droppen kwam aan het begin van dit jaar de eerste officiële release met Lange Frans uit. Ongeveer op hetzelfde moment werden er gesprekken gevoerd met Deniz van DNZ-Music en duurde het niet lang voor Robbie officieel de stap naar D.N.Z-Music maakte.

‘Een plek waar je als muzikant enorm wordt gemotiveerd door de passie en het inzettingsvermogen van het team is voor mij precies waar ik naar zocht’, aldus Robbie.

Sinds de handen ineengeslagen zijn met DNZ-Music en de opkomende rapper wordt er achter de schermen met een team gewerkt aan de ZondeBok EP

Op de EP die ergens rond augustus wordt uitgebracht vinden we wederom een samenwerking met Lange Frans, iets dat na de eerste samenwerking eigenlijk niet uit kon blijven.


Met name de kern van oldschool rap die wordt afgewisseld met persoonlijke ervaringen zal voor menig hiphop liefhebber een genot laten zijn om kennis te maken met deze artiest in hart en nieren.

De onmiskenbare sounds van DNZ-Beats in combinatie met rauwe verses en hooks van Robbie zullen de kaders zijn waarin echte hiphop weer tot zijn recht komt.

Onderwerpen als depressiviteit, verslaving en huiselijk geweld worden afgewisseld met keiharde punchlines en barz die binnenkomen.


Kort samengevat: Robbie X DNZ Zondebok EP zal het vertrekpunt zijn van een movement die zijn oorsprong vind in de drang om te creëren. Wij zullen daarom met veel belangstelling uitkijken naar de eerste previews en fragmenten van dit project dat gelanceerd wordt vanuit DNZ-Music. | Foto: pr.