John en Caroline feliciteren elkaar op 'passende' wijze. | Foto: pr.
John en Caroline feliciteren elkaar op 'passende' wijze. | Foto: pr. Foto: pr

Caroline Guijt van ZEP geeft stokje over aan John Haasnoot

n 'We hopen in september weer te mogen zingen'

Afscheid n Caroline Guijt, dirigent van kinderkoor ZEP, neemt na 11 ½ jaar aan het einde van dit zang seizoen afscheid van ZEP.

Caroline heeft samen met Yvonne en Jantine, eind 2008 kinderkoor ZEP opgericht. Afgelopen september heeft Caroline het bestuur op de hoogte gebracht van haar komende afscheid. ‘Op deze manier hadden we een jaar de tijd om de uitdaging aan te gaan om én afscheid te nemen van elkaar én op zoek te gaan naar een nieuwe dirigent’, aldus Caroline.


sollicitatie

Het bestuur is hiermee actief aan de slag gegaan en na een sollicitatieprocedure werd al snel contact gelegd met John Haasnoot. John is een enthousiaste duizendpoot in de muziekwereld. Hij heeft veel ervaring op het gebied van musiceren en dirigeren en is o.a. dirigent van het Katwijks kinderkoor Romans Twelve Kids. Na diverse gesprekken werd al snel duidelijk dat John de

Er komt nog één moment met de kinderen om afscheid van Caroline te nemen

aangewezen persoon bleek te zijn om het werk van Caroline voort te zetten. John kan niet wachten om met de kinderen van ZEP aan de slag te gaan. Caroline en het bestuur zijn ontzettend dankbaar dat met de komst van John kinderkoor ZEP kan blijven bestaan: ‘John geeft ons het volste vertrouwen dat met zijn kennis en ervaring, in samenwerking met bestuur, muzikanten en geluidstechnici, de toekomst van ZEP er veelbelovend uit gaat zien’.

Op een feestelijke wijze, natuurlijk met gepaste afstand i.v.m. het corona virus, zijn de benodigde papieren ondertekend. Met een prachtige bos bloemen voor John en Caroline werd geproost op de toekomst van kinderkoor ZEP. Een toekomst die i.v.m. het corona virus nog wat onzeker is.

Het bestuur hoopt natuurlijk dat er in september weer kan worden gezongen.

Het bestuur is blij met de nieuwe dirigent van ZEP en hoopt, samen met Caroline, op nog één moment met de kinderen om afscheid te nemen voordat de zomervakantie begint.