Afbeelding
Foto: pr

Felicitatie

In n De Rijnsburger kunt u een familielid of vriend(in) feliciteren door middel van een foto en tekst. Dit kan gaan over de geboorte van een (klein)kind, een verjaardag, een jubileum, of het behalen van een (school) diploma, etc. De kosten zijn € 8,50. De tekst (max. 20 woorden) en foto (minimaal 1 Mb) kunt u mailen tot uiterlijk dinsdagochtend 8.30 uur naar redactie@derijnsburger.nl. Graag onder vermelding van uw naam en adres. De betaling van € 8,50 kunt u overmaken op NL67RABO0356822370 t.n.v. Uitgeverij Verhagen BV o.v.v. Felicitatie de Rijnsburger.


Bibliotheek

Beperkt n Open. Met ingang van 6 juni is Bibliotheek Rijnsburg op zaterdag weer beperkt open van 10.00 tot 13.00 uur. Leners zijn dan van harte welkom om boeken uit te zoeken, te lenen en terug te brengen. Doordeweeks (maandag t/m vrijdag) zijn de openingstijden Bibliotheek Rijnsburg: van 13.00 tot 17.00 uur. In verband met de coronamaatregelen zijn voorlopig alleen nog de bemande openingsuren mogelijk.


Nieuw burgerraadslid D66

Politiek n Donderdag 28 mei legde Carin Tawfik tijdens een digitale raadsvergadering geïnstalleerd als nieuw burgerlid voor D66 Katwijk. Dit in aanwezigheid en met gepaste afstand van de burgemeester, fractievoorzitter Ralf Boland en een enkel raadslid. Carin liep eerder mee met de fractie als stagiair voor haar studie Bestuurskunde/Overheidsmanagement. Ze gaat zich in inzetten voor de onderwerpen sport, jongeren en onderwijs. ‘De motivatie om mij bezig te houden met deze onderwerpen komt omdat ik zelf nog jong ben. Ik zie in mijn omgeving jongeren sneller afhaken, daar wil ik me voor inzetten.'



bijvoorbeeld op het gebied van sport.


Ook zie ik dat jongeren steeds meer te maken krijgen met een diploma– en prestatiesamenleving.’ Zelf heeft Carin stapsgewijs door kunnen groeien in haar studie. Dat wil ze voor iedereen mogelijk maken.