Pim Kromhout meet 1,5 meter uit. | Foto: Piet van Kampen.
Pim Kromhout meet 1,5 meter uit. | Foto: Piet van Kampen. Foto: Piet van Kampen

Het leven komt weer op gang op Vakantiepark Koningshof

n Ook hartelijk welkom in het restaurant

Camping n ‘Een vreemde wereld. Geen gasten en met de medewerkers alleen maar wat klussen doen en schoonmaken’, blikt mede-eigenaar Pim Kromhout terug op de afgelopen, noodgedwongen stille periode. ‘Wij zijn blij dat alles weer op gang gaat komen en dat met Pinksteren het vakantiepark ook al weer voor de helft bezet was’.

Door Piet van Kampen

Kromhout beseft maar al te goed dat alle voorschriften van het RIVM strikt zullen worden nageleefd. Hij had alle maatregelen al getroffen voor de snackcounter waar de gasten de afgelopen periode wel terecht konden voor friet, snacks en pizza’s. ‘Er hoefde niet per sé vooraf besteld te worden en het is allemaal prima verlopen’, vertelt hij.


Maar nu vanaf heden ook het á- lá- carte restaurant weer open is gegaan, is de ondernemer pas echt een blij man.

‘Wij kunnen het aantal van 30 gasten prima ontvangen want de ruimte is er’, vertelt hij met een glimlach terwijl de afstand nog eens wordt nagemeten.


Het vakantiepark was het Pinksterweekend al weer voor de helft bezet

Op het terras geldt geen maximum aantal gasten maar de 1,5 meter moet worden gehandhaafd. Het bedienen van de gasten gebeurt met een trolley waar zij zelf de gerech-


ten vanaf kunnen halen.

Na het eten wordt elke tafel gedesinfecteerd. Het zelfde geldt ook voor het terras.

‘Ook leven wij ook de regels na om aan de gasten vooraf de vragen over de gezondheid te stellen. Het is nu eenmaal anders dan voorheen maar daar zullen wij en iedereen aan moeten wennen’, is Kromhout er zich zeer van bewust.

In het restaurant worden diverse heerlijke gerechten geserveerd en het zijn niet alleen de gasten van het vakantiepark die er kunnen dineren. Iedereen is er van harte welkom, dus ook omwonenden. Voor de kinderen is er een binnenspeeltuin en dat is voor hen een leuke afleiding als de ouders iets langer willen tafelen. Vooraf reserveren is altijd prettig om verzekerd te zijn van een tafel.

Alle informatie zoals openingsdagen- en tijden etc. van het restaurant en snackcafé is te vinden op www.koningshofholland.nl.