Online informatiemarkt tijdelijke verlegging N206 ir. G. Tjalmaweg

Provincie n Zuid-Holland organiseert een online informatiemarkt in het kader van de ontwerp-vergunningen voor de tijdelijke verlegging van N206 ir. G. Tjalmaweg. Deze ontwerp-vergunningen liggen tot en met 18 juni ter inzage.


Naar aanleiding van het besluit van de provincie Zuid-Holland om de tijdelijke verlegging van de N206 ir. G. Tjalmaweg naar de noordkant van de Tjalmaweg te handhaven, heeft de gemeente Katwijk eind april de ontwerp-vergunningen vastgesteld. Een omgevingsvergunning is nodig om de weg tijdelijk te verleggen. De ontwerp-vergunningen en de bijbehorende documenten liggen tot en met 18 juni ter inzage bij de gemeente. Op de website van de gemeente zijn het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken in te zien.


Online informatiemarkt

In het kader van de vergunningsprocedure heeft de provincie nu samen met de gemeente Katwijk, het Hoogheemraadschap van Rijnland en aannemer Boskalis een online informatiemarkt ingericht.


Onderwerpen

Via een aantal video’s is er informatie over:

Omgevingsvergunningen tijdelijke verlegging N206

Watervergunning watergang in de parkstrook

Werkwijze en planning tijdelijke verlegging N206 (inclusief een 3D-filmpje met een impressie van de tijdelijke weg)

Hinderbeperkende maatregelen bouwmethode

Fietsroutes tijdens de werkzaamheden

Monitoring tijdens de werkzaamheden

Omwonenden en belangstellenden zijn van harte welkom om deze video’s te bekijken op rijnlandroute.nl/informatiemarkt-tjalmaweg.

Via de website kunnen vragen gesteld worden en kan een afspraak worden gemaakt voor een toelichtend telefoon- of videogesprek.


Meeting met Mona Keijzer voor MKBers

Uitnodiging n De coronacrisis betekent een moeilijke en volstrekt unieke situatie voor ons land en zeker ook voor Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Met name onze ondernemers, waaronder onze midden- en klein bedrijven en familiebedrijven, worden hard geraakt en proberen vaak met moeite het hoofd boven water te houden. Op donderdag 28 mei gaat staatssecretaris van economische zaken Mona Keijzer daarom heel graag ‘digitaal’ met hen in gesprek.

Aanmelden of meer informatie via www.cda.nl/katwijk. De digitale Teams meeting staat onder leiding van CDA Katwijk fractievoorzitter Barend Tensen. Voor vragen kunt u contact met hem opnemen via
barendtensen@raadkatwijk.nl.