Afbeelding
Foto: pr

Anjeractie Flora Band orkesten dit jaar online

100% n van de opbrengst voor de vereniging!

Al jaren komen de leden van de Flora Band orkesten in de maand mei langs de Rijnsburgse voordeuren met een collectebus van de Anjeractie, een actie van het Prins Bernhardcultuurfonds.


alternatief

Vanwege de huidige maatregelen is dat dit jaar helaas niet mogelijk, terwijl verenigingen het nu juist moeilijk hebben, wegens het gebrek inkomsten door optredens die niet door gaan. Gelukkig heeft de Anjeractie een alternatief bedacht.

De collecte zal dit jaar namelijk online plaatsvinden. Alle leden krijgen via Whatsapp een link om de bijdrage voor de Anjeractie van de coördinator van de Flora Band orkesten. De leden zullen deze link zoveel mogelijk door sturen naar hun contacten, dus wie weet komt de link ook bij u terecht! Via deze link kunt u eenvoudig het bedrag en de bank kiezen.


Vanwege de 75-jarige verjaardag van de Anjeractie is de volledige opbrengst, dus 100%, voor de Flora Band orkesten. Normaal gesproken is een derde van de opbrengst voor de vereniging, dus nu is het extra de moeite waard om te geven! Mocht u geen link ontvangen, kunt u via de website van de Flora Band orkesten een bericht sturen. De link wordt dan naar u toe gestuurd!

De Anjeractie loopt dit jaar van vrijdag 22 mei tot en met zaterdag 30 mei. In deze periode kunt u uw gift over maken. De Flora Band orkesten hopen van harte op uw bijdrage.


Lieve (o)pa Zandbergen

Van harte gefeliciteerd met je 70ste verjaardag!


Veel liefs van

Marianne, Remy, Jurre, Ries, Dex, Nicole, Aron, Hannelore,
Jaap Jan, Karin
en de kleine Jan. | Foto: pr.