Afbeelding
Foto: pr

Krant en kopij eerder

anders n In verband met Hemelvaartsdag (donderdag 21 mei) verschijnt De Rijnsburger een dag eerder, namelijk op woensdag 20 mei. Kopij voor deze krant moet uiterlijk maandag 18 mei om 09.00 uur binnen zijn. Tekst in Word en foto's als apart jpg-bestand van minimaal 1mb. Kopij kan worden gestuurd aan: redactie@derijnsburger.nl.


Avondvierdaagse afgelast

afgelast n In verband met het coronavirus is het niet mogelijk om de avondvierdaagse van Wijkvereniging Molenwijk dit jaar door te laten gaan. Die zou gehouden worden van 25 tot en met 29 mei. De organisatie heeft nog gekeken naar een latere week in dit jaar maar dit lijkt niet mogelijk gezien de adviezen vanuit de wandelbond en de gemeente Katwijk. De organisatie bedankt de sponsoren en vrijwilligers die zich dit jaar hadden opgegeven, voor hun vertrouwen. 'Wij hopen de scholen, losse lopers, sponsoren en onze vrijwilligers weer te verwelkomen in 2021.'


Aquamar kan nog niet open

dicht n Hoewel het zou mogen, ging zwembad Aquamar maandag 11 mei niet open. 'Helaas is het nog niet duidelijk aan welke voorwaarden en richtlijnen zwembaden moeten voldoen om weer open te mogen. Omdat we ervoor willen zorgen dat zwembad Aquamar aan alle gestelde richtlijnen wat betreft veiligheid en hygiƫne voldoet, was het helaas niet mogelijk om het zwembad al op maandag 11 mei open te stellen voor bezoekers.' Het zwembad is druk bezig om te onderzoeken op welke manier ze het zwembad weer open kunnen doen. 'Zodra wij dit in kaart hebben gebracht laten we dit weten.' Meer info www.allesoverkatwijk.nl.