Moederdagwens

wens n Zondag 10 mei is het Moederdag. Normaal al een bijzondere dag. Maar door de coronamaatregelen kunnen velen hun moeder geen ‘echt’ bezoek brengen. Wilt u uw moeder eens op een andere manier verrassen? Stuur dat een lieve moederdagwens in (maximaal 25 woorden) met een foto naar redactie@derijnsburger.nl of naar redactie@katwijkschepost.nl. Uw inzending moet uiterlijk maandag 4 mei 12.00 uur binnen zijn.


Lintjesregen

Tijdens n de jaarlijkse lintjesregen krijgen veel mensen een Koninklijke onderscheiding. In de gemeente Katwijk dit jaar maar liefst 26 inwoners. Vanwege het coronavirus is de uitreiking uitgesteld naar een later tijdstip dit jaar. De gedecoreerden zijn door de burgemeester telefonisch op de hoogte gebracht van het heugelijke nieuws.


Contact PCOB

Leden n Jammer, maar woensdagmiddag 13 mei is het weer niet mogelijk een ledenbijeenkomst te houden van de PCOB afdeling Rijnsburg-Valkenburg. De maatregelen die door de regering zijn voorgeschreven om een verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan staat dat niet toe. Het bestuur houdt de leden op de hoogte wanneer de eerstvolgende contactmiddag wordt gehouden.