Rijnsburgse Feestweek gaat niet door

Tegenvaller n In de afgelopen weken is er veel gebeurd in de wereld. Ontwikkelingen waar we allemaal direct, of indirect gevolgen van ervaren..

Voor Oranje Vereniging Rijnsburg hebben de gestelde maatregelen grote consequenties voor de georganiseerde activiteiten voor de Rijnsburgse Feestweek. Hiervoor moet een evenementen vergunning worden aangevraagd, en deze wordt tot 1 september niet afgegeven.

‘Wij hebben, met pijn in ons hart, maar met begrip voor de ontstane situatie, ten aanzien van de geplande activiteiten moeten besluiten deze allemaal af te lassen. Waardoor er geen festiviteiten tijdens de Feestweek zullen plaatsvinden. Het coronavirus gaat ook ons mooie bloemendorp niet voorbij. Inwoners, bedrijven en ondernemers worden getroffen, met soms verstrekkende gevolgen’, aldus het bestuur van OV Rijnsburg.


Samenwerken

‘De jaarlijkse Feestweek kan niet georganiseerd worden zonder de inzet van onze sponsoren, vrijwilligers en de partners waarmee wij samenwerken. Dankzij hen is de Oranje Vereniging jaarlijks in de mogelijkheid om het volle programma neer te zetten. Zij voorzien onze vereniging van financiën, mankracht, specialistische hulp en materialen. Deze week hebben wij hen allemaal ingelicht. Maar ook u als inwoner van Rijnsburg bent onmisbaar tijdens de Feestweek. Omdat u jaar in en jaar uit, bij al onze activiteiten aanwezig bent en deelneemt, kunnen wij organiseren. Uw inzet, uw lach, uw enthousiasme en positieve woorden zorgen er voor dat wij, als bestuur, met veel plezier elk jaar weer een volledig programma neerzetten. We begrijpen dat het afgelasten van de Feestweek ook voor u een tegenvaller is’. Het bestuur van OV Rijnsburg wenst dat de Feestweek van 2021 weer als vanouds gevierd kan worden.


Zonnebloem afdeling Rijnsburg op zoek naar voorzitter

Enthousiast n Bij Nationale Vereniging de Zonnebloem draait het om mensen. Zij brengen hen bij elkaar en zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke dag te bezorgen.

Zodat ook zij voluit van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen. Er kan zoveel meer dan je denkt.

De Zonnebloem afdeling Rijnsburg is op zoek naar een enthousiaste voorzitter.


De werkzaamheden bestaan uit:

Het behartigen van de interne communicatie van de vereniging;

Het voorbereiden en voorzitten van de bestuur- en vrijwilligersvergaderingen;

Het samenwerken en overleg voeren met de andere bestuursleden binnen het afdelingsbestuur en het regiobestuur;

Het zorgen voor een goede taakverdeling binnen het bestuur;

Het zorgen voor het goed functioneren van de afdeling, binnen de richtlijnen van de Zonnebloem;

Het meedenken bij het ontwikkelen van beleid en richting geven aan de koers van de vereniging;

De vereniging vertegenwoordigen bij officiële gelegenheden;

Zorgdragen voor een vaste en gekozen afvaardiging naar de regionale vergadering.


Deze werkzaamheden zullen ongeveer 1 dagdeel per week in beslag nemen.


Aanmelden

Draagt u mensen met een lichamelijke beperking ook een warm hart toe en zijn bovenstaande werkzaamheden u op het lijf geschreven, aarzel dan niet en neem telefonisch contact op met Wil van Egmond, telefoonnummer 0654984347 of stuur een e-mail naar: wilma0209@outlook.com