Bibliotheken ook dicht

De n bibliotheekvestigingen in Rijnsburg, Valkenburg en Katwijk sluiten vanwege de coronacrisis met ingang van maandag 16 maart. Op zondag 15 maart 2020 kwam het kabinet met aanvullende maatregelen onderwijs, horeca, sport om verspreiding van het corona-virus tegen te gaan. Na contact met het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) werd duidelijk dat ook alle bibliotheken moeten gaan sluiten vanaf maandag 16 maart. Voorlopig gelden de maatregelen tot en met maandag 6 april 2020.


Kaartavond

Buurtvereniging n Irissenstraat. In verband met de coronavirus gaat de maandelijkse kaartavond van Buurtvereniging Irissenstraat van dinsdag 31 maart in de Voorhof niet door. Het bestuur hoopt op uw begrip en houden de vaste gasten op de hoogte wanneer de volgende kaartavond weer is.


Jeruël

Zingen n Het bestuur van Mannenzanggroep Jeruël laat weten dat de repetitie avond van vrijdagavond 20 april niet doorgaat wegens het corona virus.


Collecte Hartstichting

Opgeschort n De huis-aan-huis collecte van de Hartstichting die van 5 t/m 11 april zou worden gehouden gaat niet door. Na contact met gespecialiseerde instanties heeft de Hartstichting besloten de collecte op te schorten. De gezondheid van collectanten en de mensen aan de deur gaat voor. De Hartstichting schort de collecte met pijn in het hart op en hoopt via een online collecte in de 2e week van april toch geld binnen te halen. Meer info op
www.hartstichting.nl.