Spullen gezocht voor Rommelmarkt

project n Op vrijdag 12 juni organiseert de Gereformeerde kerk van Valkenburg weer de jaarlijkse rommelmarkt. De gehele opbrengst wordt opgedeeld: 50% gaat naar een project van kerk in actie; Bouw de kerk in Syriƫ weer op. De andere 50% gaat naar een project van onze kerk; Investeren in zonnepanelen. U kunt helpen door uw spullen te schenken. Denk hierbij aan kleine meubels, servicegoed, speelgoed, tuinspullen, witgoed, boeken, kleding enz. Zaterdag 15 februari kunt u uw spullen brengen bij de opslag. We zijn open van 10.00 tot 11.30 uur op de Achterweg 44 (bij de kassen). Mocht u niet in de gelegenheid zijn dan kunt u uw spullen thuis laten ophalen. Hiervoor kunt u contact opnemen met Jan Schoneveld: tel. 06-48443364.


Blacklight badminton

Goed n doel. Badmintonclub de Valken organiseert maandag 10 februari een blacklight badmintontoernooi in de sporthal van het Dorpshuis in Valkenburg. Hierbij zamelen we geld in voor het goede doel: kankeronderzoek van het KWF. Een van de leden, Anjo, doet namelijk zelf mee met Alpe d'HuZes. Dit blacklight toernooi vragen we dus aan alle deelnemers een minimale bijdrage van 2,50. Het gehele bedrag komt ten goede aan dit mooie doel. Tijdens deze avond zullen er ook nog lekkernijen verkocht worden ten behoeve van dit doel.

Blacklight-badminton gebeurt in een compleet donkere sporthal. Deze activiteit biedt voor iedere leeftijd plezier, zowel op als naast het veld. Voor het blacklight badmintontoernooi gebruiken we blacklight-lampen en spullen die oplichten. Iedereen van 16 jaar en ouder die mee willen komen spelen zijn welkom vanaf 20.00 uur. Na aanmelding starten we dit toernooi om 20.30 uur. Nieuwsgierig geworden naar onze club? Kijk voor informatie op de website: www.bcdevalken.nl.